Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Kövess minket a Facebook-on!
X-CEE forgókapcsolós lengő aljzatok és X-CEE lengő villák
UNIBOX alumínium ötvözet dobozok és tartozékaik
TAIS CUBE UV-álló elosztó és kapcsoló szekrény
CAM-SZ vészleállító főkapcsoló
RINO hajólámpák
META-LED beltéri lámpák
TIGUA-LED kültéri lámpák
X-TIGUA stadion és nagy létesítmény világító LED lámpa
RINO-LED rozsdamentes-acél armatúrák
RINO-EX és META-EX ATEX LED lámpák Zóna 2 (3G) - 22 (3D)
MULTIPLAY elosztók és adapterek
domoTER
ALARM széria
TAIS-MIGNON falonkívüli sorozat
ALUMAX nagyteljesítményű ipari csatlakozók
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
X-CEE lengő lengő villa IP66/IP67/IP68/IP69
16A, 3p, 230V
cikkszám: 760126
Ajánlatkérés

IEC 60209 reteszkapcsolt ipari dugaljak

A leválasztó kapcsolóval ellátott X-CEE dugaljak megfelelnek az alábbi előírásoknak: IEC/EN 60309-1, IEC/EN 60309-2 és IEC/EN 60309-4.  A felhasznált anyagok minősége,  a csatlakozások, a széles kábelszorítási tartomány, a védettség, ütésállóság garantálják hogy az X-CEE sorozat a legszélsőségesebb körülmények között is megállja helyét.

A reteszkapcsolt csatlakozó rendszer megerősített technopolimer részekből áll, a kapcsoló pedig AC-23A jóváhagyással rendelkezik.

Az elforgatható kapcsolórendszer minden munkakörnyezetben garantálja a biztonságos használatot.

A dugvilla bedugásakor a dugalj nincs áram alatt: a biztonsági gyűrű elforgatásakor a kapcsoló automatikusan áram alá helyezi a dugaljat, így teljesen biztonságosan jön létre a csatlakozás.

A dugvilla eltávolításához a biztonsági gyűrűt az ellenkező irányba (óramutató járásával megegyező irányba) kell elfordítani, így a kapcsoló automatikusan megszünteti az áramellátást és a dugvillát teljesen biztonságosan lehet eltávolítani a dugaljból.

Az X-CEE csatlakozók speciális, a piacon egyedülálló tömszelencéje lehetővé teszi bármilyen típusú kábel bekötését a csatlakozóba. Mivel a kábelt akár csavarhúzóval is szorosan lehet rögzíteni, így használata rendkívül könnyű. A tömszelencén lévő lyuk lehetővé teszi a csatlakozó felakasztását, felfüggesztését.

A HD érintkezők közvetett megszorítása garantálja az egyenletes áramellátást, valamint megelőzi a túlmelegedést és a kábeltörést.

Alkalmazható gyárakban, építési területeken, nagyobb rendezvényeken, piacokon, szórakozóhelyeken, kulturális rendezvényeken, kiállítócsarnokokban, bányákban, mezőgazdasági területeken, élelmiszeriparban, kikötőkben, hajógyárakban, kültéri elosztószekrényeknél, mobil elosztószekrényeknél, automatizálásban.

Amennyiben kereskedelmi vagy műszaki kérdése merülne fel, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal!